Deserowo-orzechowe fondue z pewnością nie zawiedzie Twoich oczekiwań związanych z czekoladową ucztą. Aksamitny smak wysokiej jakości czekolady w naturalny sposób łączy się z orzechową nutą, nadając całości wyjątkowy smak.
Fondue znajduje się w szklanym kubeczku, który umożliwia sprawne podgrzanie czekolady i utrzymanie jej w odpowiedniej temperaturze.
Składniki: cukier, pasta z orzechów laskowych, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa;. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 34%. Może zawierać mleko, jaja, gluten, sezam. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna (2235 kJ/537 kcal), tłuszcz (35,1 g), w tym kwasy tłuszczowe nasycone (12,1 g), węglowodany (50,2 g), w tym cukry (47,4 g), białko (4,2 g), sól (0,01 g). Sposób przygotowania: podrzej przez 1-2 minuty w kuchence mikrofalowej lub w kąpieli wodnej.
Wyprodukowano w UE.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: 3 miesiące.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna kJ | |
Wartość energetyczna kcal | |
Tłuszcze g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone g | |
Węglowodany g | |
w tym cukry g | |
Białka g | |
Sól mg |