Wyjątkowo delikatna tekstura czekolady oraz łagodny smak wzbogacony jest nutami czerwonych owoców i płatków róży. Ziarna uprawiane w tropikalnym klimacie łączą w sobie aromat orzechów włoskich, z nutami marcepanu i karmelu. Subtelna, kremowa czekolada - to właśnie jest mleczna czekolada idealna.
Ta czekolada zawiera:
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa pochodząca z Ekwadoru, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 40 %. Może zawierać gluten, jaja, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
Wyprodukowano w UE.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna kJ | 2 424 |
Wartość energetyczna kcal | 579 |
Tłuszcze g | 40 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone g | 24 |
Węglowodany g | 44 |
w tym cukry g | 43 |
Białka g | 9,0 |
Sól mg | 0,24 |